Skladiščenje in logistika

SKLADIŠČENJE

V podjetju nudimo skladiščenje vozil in predmetov v kompaktno grajenih, tehnično varovanih in nadzorovanih skladiščnih prostorih. Nudimo preko 6.000 kvadratnih metrov pokritih ter preko 2.000 kvadratnih metrov nepokritih, ograjenih in varovanih skladiščnih površin.

Skrbimo tudi za manipulacijo z ustreznimi tehničnimi, ter sledljivost premikov predmetov ter vozil med skladišči z ustreznimi programskimi orodji, ki zagotavljajo zanesljivo, varno in pa predvsem za naročnika ugodno izvedbo storitve.

GALERIJA
HRAMBA DOKUMENTACIJE

V podjetju A.N.B. Trade d.o.o. vaše dokumente, organizirane v različne arhivske enote (registratorji, mape, škatle, palete, ipd.) uredimo in prevzamemo v hrambo v naše sodobno opremljeno arhivsko skladišče, kjer zagotavljamo varno dolgoročno hrambo ter ostale spremljevalne storitve. To vključuje tudi popis gradiva, izdajo gradiva po vašem naročilu in varno uničenje gradiva po preteku roka hrambe.

Rešitev, ki je zelo enostavna in primerna za vse, ki vam primanjkuje prostora ali pa nimate osebja za obvladovanje dokumentov. Z omenjenim postopkom v celoti prevzamemo skrb nad dokumenti  in vam omogočimo da v vsakem trenutku na zelo enostaven način pridete do iskane dokumentacije. Zagotavljamo vam varno ter enostavno hrambo dokumentacije.

Vas zanima več?

Kontakt